Zevende CoachConfetti Café

Masterclass Present Yourself!

Lees hier de ervaring van Hendrik Jan Dekker die deze workshop bijwoonde en een blog (gepubliceerd in CC Courant van oktober 2015) schreef over zijn ervaring.

*** *** *** *** ***

Meld je snel aan!!

Graag begroeten wij jou bij het zevende CoachConfetti Café op donderdag 22 oktober 2015.
We hebben weer een super leuke en leerzame workshop kunnen regelen!

Masterclass Present Yourself!
door Oscar Brug van StarSpeaker

Wat heb je nodig om zelfverzekerd een publiek toe te spreken? Hoe ontwikkel je een aantrekkelijke presentatie? En hoe presenteer je op een boeiende wijze?

Het leiden van een workshop, het geven van een lezing, het toespreken van de jarige… in ons dagelijks (werk)leven presenteer je met enige regelmaat voor een groep. Dat kan heel spannend zijn. En als je dan voor de groep staat, hoe geef je dan een interessante presentatie? Met een boodschap die wordt onthouden?

In deze workshop gaan we aan de slag met deze vragen. Korte stukjes theorie worden afgewisseld met oefeningen, hierdoor leer je jezelf nog beter te presenteren. Spreekangst, interactie met publiek, houding, structuur, stemgebruik… het komt allemaal aan de orde!

Schrijf je in voor de workshop en leer de technieken van professionele sprekers.

Praktische informatie:

We starten om 20.00 uur, inloop is vanaf 19.30 uur
Plaats: Restaurant De Engel, Burgemeester Wallerweg 2, 3991 DM Houten
Aanmelden: info@coachconfetti.nl
Investering: € 20,- (excl. btw)
Wil je een factuur? Zet in de aanmeldingsmail je bedrijfsgegevens en we zorgen ervoor.

TIP!!
Smaakt deze masterclass naar meer??
Aansluitend kun je de 2-daagse training Present Yourself! volgen, die op vrijdag 30 oktober en vrijdag 27 november 2015 plaats zal vinden. Natuurlijk krijgen de deelnemers aan de workshop bij CoachConfetti op 22 oktober, een mooie korting voor dit vervolg aangeboden! Kijk hier voor meer informatie.

Wie is Oscar?Oscar Brug van StarSpeaker

De workshop wordt verzorgd door Oscar Brug van www.StarSpeaker.nl. Oscar Brug helpt professionals om succesvoller te zijn op het werk. Middels presenteren. Een sterke presentatie is beslissend in verander trajecten, in het motiveren en inspireren van werknemers. Een goede spreker is heel zichtbaar in een organisatie en krijgt meer kansen om zichzelf te ontplooien en succesvoller te zijn.

Als wedstrijdspreker heeft Oscar verschillende prijzen gewonnen op landelijk niveau. Van oorsprong is hij werktuigbouwkundig ingenieur en kwam als expat in Singapore in aanraking met Neuro Linguïstisch Programmeren (NLP). De combinatie van NLP- en spreektechnieken vormt de basis voor zijn werkvormen en trainingen. Oscar is getrouwd, heeft 2 prachtzonen en woont in Amersfoort. Zijn hobby’s zijn koken, reizen en uitgebreid borrelen met vrienden.

CoachConfetti Café

Donderdag 15 september 2016
19.30 – 22.00 uur – Houten

Hou de speciale pagina in de gaten!

Meld je aan!

Reserveer gelijk je plekje in het eerst volgende café!

© CoachConfetti 2012-2020