Tweede CoachConfetti Café

Je kunt meer dan je denkt!

Hoe zorg je dat je je krachtiger voelt? Dat tegenslagen je minder uit het veld slaan en dat je met meer gemak aan het werk bent?workshop eerste CoachConfetti Café

Tijdens deze workshop gaan we aan de slag met oefeningen die je helpen om je kracht te vergroten. Je onderzoekt onder andere hoe jouw ‘best mogelijke zelf’ eruit ziet en leert je innerlijke fan kennen. Ook als je goed in je vel zit, helpen deze oefeningen je om het beste uit jezelf te halen.

De workshop is gebaseerd op de baanbrekende inzichten uit de positieve psychologie. Na afloop heb je plezier en inspiratie gekregen, leuke mensen ontmoet en kun je misschien wel concluderen dat je meer kunt dan je denkt.

Over de trainer Linda van der Wal:
Als zelfstandig trainer en coach heeft zij inmiddels duizenden mensen geholpen om te schitteren in hun werk, door middel van praktische handvatten op het gebied van kracht, zichtbaarheid en invloed. Ze is auteur van het recent verschenen boek Kantoorgeheimen: zo krijg je invloed als je geen carrière tijger of kantoorpoliticus bent. Elke maand deelt ze een gratis interessant artikel via haar e-zine. Abonneren kan eenvoudig op haar website. Je ontvangt dan meteen het gratis e-book Zo krijg je ze mee! Zes stappen om collega’s en leidinggevenden voor je plannen te winnen.
Meer informatie: www.lindavanderwal.com en www.kantoorgeheimen.nl

CoachConfetti Café

Donderdag 15 september 2016
19.30 – 22.00 uur – Houten

Hou de speciale pagina in de gaten!

Nieuwsbrief

CoachConfetti Courant in je mailbox, zodat je op de hoogte blijft van het laatste nieuws? Meld je aan!

© CoachConfetti 2012-2020