11de CoachConfetti Café

Business Model Canvas

Graag begroeten wij jou bij het elfde CoachConfetti Café op donderdag 15 september 2016.

We hebben weer een super interessante en leerzame workshop! Lijkt alleen voor ondernemers, maar Heleen Moes maakt er ook gebruik van voor haar persoonlijke ontwikkeling!

Business Model Canvascanvasbusinessmodel

Wil jij in 1 oogopslag ziet waar jouw kansen liggen? Of de zwakke plekken van jouw bedrijf? Waar begin je als je merkt dat je toe bent aan de volgende stap? Een Business Model vertelt je hoe jouw bedrijf waarde creëert, levert en behoud. Het Business Model Canvas helpt je de belangrijkste vragen te stellen om als bedrijf de juiste stappen te nemen. Of het nu gaat om het uitbreiden van je partners, het definiëren van je doelgroep of je specifieke toegevoegde waarde, het kan allemaal.Grote wereldwijde organisaties gebruiken het model al om succesvol te zijn. En het mooie is dat voor elk type organisatie, zelfs als je zelfstandige bent, gebruikt kan worden. Ik leer jou deze avond hoe jij hetzelfde principe kunt toepassen en jouw bedrijf verder kunt ontwikkelen.
Mijn naam is Heleen Moes en het Business Model Canvas gebruik ik niet alleen zakelijk, maar zeker ook persoonlijk om te ontdekken hoe ik verder kan ontwikkelen. Graag help ik jou hetzelfde te doen en zo het bedrijf te runnen dat het beste bij jou past.

HeleenMoes

Na deze avond weet jij hoe je met deze breed inzetbare én eenvoudige tool jouw bedrijf naar het volgende niveau kunt tillen. Doe je mee?

Praktische informatie:

Datum: donderdag 15 september 2016
We starten om 20.00 uur, inloop is vanaf 19.30 uur
Plaats: Locatie in Houten volgt binnenkort
Aanmelden: info@coachconfetti.nl
Investering: € 20,- (excl. btw, incl. workshopmateriaal, koffie en thee, drankje achteraf) Wil je een factuur? Zet in de aanmeldingsmail je bedrijfsgegevens en we zorgen ervoor.

CoachConfetti Café

Donderdag 15 september 2016
19.30 – 22.00 uur – Houten

Hou de speciale pagina in de gaten!

Meld je aan!

Reserveer gelijk je plekje in het eerst volgende café!

© CoachConfetti 2012-2020