Derde CoachConfetti Café

Workshop Denkwijze(-r)

Denkwijze (r)

Graag nodigen wij jullie uit voor het derde CoachConfetti Café op donderdag 22 januari 2015.

Het beloofd weer een super inspirerende en leerzame avond te worden. En natuurlijk is ook weer tijd, na de workshop, om te netwerken en gezellig bij te praten met elkaar, onder het genot van een hapje en een drankje!

Informatie over de workshop vind je hieronder.

DENKWIJZE (-R)
Een speurtocht naar je stijl van denken en hoe het anders kan!

NIEUW
DENKWIJZE(-R) is een inspirerend en motiverend spel om persoonlijke en professionele doelen daadwerkelijk te realiseren. In het spel staan 16 denkstijlen centraal, met als inspiratiebron de metaprogramma’s zoals toegepast in de NLP (Neuro Linguïstisch Programmeren). De spelontwerpers maken met dit spel de toepassing van de denkstijlen toegankelijk voor een breed publiek.

VERHELDEREND
Denkstijlen vormen de programma’s in ons brein die bepalen hoe wij denken, voelen en handelen in een situatie. Deze programma’s werken als filters, sturen onze aandacht en de keuzes die wij maken en bepalen hoe wij vanuit waarden en overtuigingen met onze ervaringen omgaan.
Denkwijze(-R) maakt de speler bewust van zijn/haar denkstijlen. Wijze-r denken leidt tot een verrijking van keuze-, communicatie- en verandermogelijkheden.

DOELTREFFEND
Het spel is ontwikkeld voor professionele begeleiders als coaches, intervisoren, trainers, loopbaanadviseurs, managers en hulpverleners en is in te zetten tijdens werksituaties en persoonlijke ontwikkeltrajecten.

Toepassingsmogelijkheden van het spel DENKWIJZE(-R) zijn:
 Coaching, Therapie, Supervisie, Intervisie, Training
 Persoonlijke ontwikkeling, Teamontwikkeling
 Organisatieadvies, Loopbaanontwikkeling, Werving & Selectie
 Conflicthantering, Mediation, Onderhandelen
 Opvoedondersteuning

INSPIREREND: MINI WORKSHOP
Voor professionals en andere geïnteresseerden geven wij tijdens het CoachConfetti Café op 22 januari 2015 een workshop met het spel DENKWIJZE(-R). Je kunt je door het spel te spelen kennismaken met de mogelijkheden. Ontdekken hoe jij inzicht krijgt in jouw manier van denken en verandermogelijkheden. Een korte speurtocht naar jouw stijl van denken en hoe het anders kan en onderzoeken wat DENKWIJZE(-R) voor jou en jouw werk kan betekenen.

Spelmogelijkheden vind je op de site van Tonja Koudijs, één van de bedenkers van dit spel: www.nurani.nl

Wil je het spel aanschaffen? Dat kan tijdens de workshopavond! Gelijk toepassen in je eigen praktijk, wat je net zelf geleerd hebt.

CoachConfetti Café

Donderdag 15 september 2016
19.30 – 22.00 uur – Houten

Hou de speciale pagina in de gaten!

Meld je aan!

Reserveer gelijk je plekje in het eerst volgende café!

© CoachConfetti 2012-2020