Achtste CoachConfetti Café

Wat is jouw WHY?!

Graag begroeten wij jou bij het achtste CoachConfetti Café op dinsdag 15 december 2015.

We hebben weer een super leuke en leerzame workshop kunnen regelen! Deze keer gegeven door onze eigen Sander van der Meer.

Wat is jouw Why?
De vraag HOE je nu het beste je klanten en contacten overtuigt, wordt door Sander van der Meer beantwoord met een wedervraag: WAAROM doe jij wat je doet?
Het zal iedereen duidelijk zijn dat het niet genoeg is om je gesprekspartner een hele lijst met argumenten te overhandigen, waaruit deze de juiste kan kiezen. Want een gunfactor ontstaat pas als twee mensen een wezenlijke gespreksband opbouwen, iedere deal wordt tussen mensen gesloten. Dus, hoe zet jij jouw overtuigingskracht in?

Sander van der Meer stelt zijn kennis en ervaring in sales en coaching ter beschikking om jou te leren jouw overtuiging zichtbaar te maken in jouw aanbod. Je profilering in netwerk- en salesgesprekken wordt hierdoor echter, krachtiger en herkenbaarder. Authentiek!

Aan de hand van de Golden Circle van Simon Sinek, komen we achter je persoonlijke overtuiging van je ondernemerschap: Je Why wordt helderder. Vervolgens gaan we anders kijken naar iets wat je al honderd keer hebt gezien: Hoe doe je het? Dit gaat je onderscheidend vermogen verhogen.
Tot slot vergeten we natuurlijk niet te kijken naar wat jij gaat ruilen met je klant: Wat doe je en waarvoor? Deze drie elementen vormen de basis voor een opvallende en overtuigende pitch, die we diepgaand zullen perfectioneren en oefenen.why-how-what

Op deze manier wordt je profilering een boodschap met de kracht van je persoonlijke overtuiging. Dat is de ambitie voor deze avond!

CoachConfetti organiseert op 15 december met deze workshop van Sander van der Meer een workshop die dieper gaat dan branding of pitchen. Gebruik je motivatie voor een krachtig profiel en geniet ervan!

Praktische informatie:

Datum: dinsdag 15 december 2015
We starten om 20.00 uur, inloop is vanaf 19.30 uur
Plaats: Restaurant De Engel, Burgemeester Wallerweg 2, 3991 DM Houten
Aanmelden: info@coachconfetti.nl
Investering: € 20,- (excl. btw) Wil je een factuur? Zet in de aanmeldingsmail je bedrijfsgegevens en we zorgen ervoor.

CoachConfetti Café

Donderdag 15 september 2016
19.30 – 22.00 uur – Houten

Hou de speciale pagina in de gaten!

Meld je aan!

Reserveer gelijk je plekje in het eerst volgende café!

© CoachConfetti 2012-2020