18de CoachConfetti Café

Onderhandelen met Jezelf

Herken je de gedachte ‘aan de ene kant wil ik dit, maar aan de andere kant wil ik dat’? Letterlijk sta je in tweestrijd. Wat moet je kiezen? Hoe kan je op zo’n moment de juist keuze maken, zonder achteraf spijt te krijgen? Hoe maak je een goede afweging, die rekening houdt met de verschillende zaken die voor jou belangrijk zijn?

Onderhandelen met jezelf

Leer tijdens de workshop hoe je in zo’n situatie kunt handelen, waardoor je betere keuzes maakt.
Ik nodig je uit op een andere manier naar je persoonlijkheid te kijken en je gedachten te ontrafelen. Wat je van binnen ervaart, leidt rechtstreeks tot wat je van buiten creëert. Als je tot andere resultaten wilt komen, dan zal je op een andere manier moeten omgaan met je binnenwereld. Wees nieuwsgierig naar wat je denkt en welke invloed dat heeft op wat je doet.

Onze persoonlijkheid is opgebouwd uit meerdere subpersonen, die gezamenlijk ons karakter vormen. We herkennen de subpersonen vaak als ze erg dominant zijn. Bekenden zijn bijvoorbeeld ‘de perfectionist’ en ‘de dromer’. Soms identificeren mensen zich volledig met een van hun subpersonen en zeggen dan ‘ik ben een perfectionist’. Misschien herken je zo’n soort opmerking ook wel van jezelf. Het betekent dat je gedachten gedomineerd worden door de perfectionist in je.
Door in een tweestrijd bewust te kiezen naar welke gedachten je luistert en een afweging maakt welk subpersoon/subpersonen in de situatie belangrijk zijn, zorg jij voor een goed resultaat. Dan maak je de juiste keuzes, zonder spijt te krijgen. Keuzes die goed voelen én goed zijn.

Door te onderhandelen met jezelf, met de gedachten die je hebt, zal je tot betere keuzes komen.

Dit gaat over alledaagse keuzes, maar ook grote levensveranderende beslissingen. Dit kan gaan over zakelijke kwesties en persoonlijke aangelegenheden.

Meer informatie: www.heleenmoes.nl/onderhandelen-met-jezelf

Heleen MoesMijn naam is Heleen Moes. Ik heb al jong ervaren dat je erg succesvol kunt zijn en je stok ongelukkig kunt voelen. Binnen 3 jaar na mijn afstuderen had ik een droombaan, een droomman én een droomhuis. Dan zou je toch op zijn minst happy moeten zijn. Nope. Ik was het niet. Totaal niet. Ik was juist stok ongelukkig. Inmiddels weet ik dat het niet míjn dromen waren. Dat ik keuzes had gemaakt die heel goed pasten bij de mensen in mijn omgeving, maar niet met waar ik diep van binnen naar verlangde. Het roer ging radicaal om.
Kom naar de workshop bij het Coach Confetti Café en ik deel met je hoe ik nu keuzes maak die goed voelen én goed zijn.

 

Meer informatie over Heleen Moes op www.heleenmoes.nl
Voor inspiratie kun je ook een ‘like’ geven aan haar Facebookpagina.

 

Praktische informatie:

Datum: maandag 6 november 2017
We starten om 20.00 uur, inloop is vanaf 19.30 uur
Plaats: Kinderdagverblijf De Notedop, Peppelkade 38, Houten
Aanmelden: info@coachconfetti.nl
Investering: € 25,- (incl. btw, incl. workshop, koffie en thee, drankje achteraf)

Wil je een factuur voor je bedrijf? Zet in de aanmeldingsmail je bedrijfsgegevens en we zorgen ervoor.

CoachConfetti Café

Maandag 6 november 2017
19.30 – 22.00 uur – Houten

Meld je aan!

Reserveer gelijk je plekje in het eerst volgende café!

© CoachConfetti 2012-2020