17de CoachConfetti Café

De Kracht van Tekentaal!

Magenta1

Energetisch tekenen, stromingsbeelden en andere technieken.

“Het is heerlijk creatief bezig te zijn, zonder doel! …maar toch ook weer niet ‘zonder doel’. Marjanne weet als geen ander je te prikkelen om eens uit je comfortzone te komen en iets nieuws te proberen. Met nieuwe energie en een gelukkig gevoel ging ik na de les over stromingsbeelden naar huis. Een aanrader!!” – Tessamagenta2

Oertijd

Tekentaal is letterlijk de taal van tekens, een beeldtaal. Al sinds de oertijd maken de mensen gebruik van tekens en beelden; op rotsen, kleding, gebruiksvoorwerpen, lichaamsdelen enzovoort. Tekenen is van oudsher al de ultieme vorm van communicatie, een oervorm. Als jong kind is tekenen een van de eerste vaardigheden die we als mens van nature inzetten om je te kunnen uiten.

Onbewust

Wanneer tekenen wordt ingezet als instrument bij therapie of coaching, brengt het ons in contact met de informatie uit het onbewuste.
Carl Jung bestudeerde en herformuleerde deze beeldtaal als authentieke en bruikbare informatie. Door gebruik te maken van deze verschillende technieken, communiceer je vanuit je onderbewustzijn. Dit deel van je persoon kan niet gemanipuleerd worden en is dus oprecht en puur in zijn weergave. Door je bewust te worden van de verborgen informatie uit het onbewuste, je ermee te verbinden, het te integreren, te gebruiken en te koppelen naar het dagelijks leven, wordt er veel duidelijk over waar je staat, hoe je handelt en wat je doet.

Workshop

In deze workshop maak je kennis met energetisch tekenen en door middel van onder andere het tekenen van stromingsbeelden en ga je ervaren wat bepaalde tekentechnieken voor je kunnen be-tekenen. Bij energetisch tekenen schakel je, je denken uit en maak je contact met het voelen, wat je vervolgens uit op papier. Het tekenen van stromingsbeelden zorgt ervoor dat je energie gaat stromen.

Waar ga je mee naar huis

Aan het einde van de workshop heb je ervaren hoe het inzetten van tekenen als instrument, een tekening je ook bepaalde inzichten kan geven.
Naast zelf lekker creatief bezig te zijn geweest ga je ook nog met nieuwe energie en een mooi werkstuk naar huis!

MagentaMarjanneKlaverFoto

Marjanne Klaver Roelofs

is tekentherapeut en eigenaar van Magenta-Tekentaal, praktijk voor tekentherapie in Houten. Naast individuele therapeutische sessies waarin ze volwassenen begeleidt, geeft ze ook workshops, teambuilding en cursussen.

Druk? Niet te druk voor deze workshop! Meld je hier gelijk aan!!

Meer informatie over Magenta Tekentaal op www.magenta-tekentaal.nl
Voor inspiratie kun je ook een ‘like’ geven aan haar Facebookpagina.

magentaLogo

Praktische informatie:

Datum: donderdag 21 september 2017
We starten om 20.00 uur, inloop is vanaf 19.30 uur
Plaats: Kinderdagverblijf De Notedop, Peppelkade 38, gebouw de Speelnoot (meer informatie over route bij aanmelding), Houten
Aanmelden: info@coachconfetti.nl
Investering: € 25,- (incl. btw, incl. workshop, koffie en thee, drankje achteraf)

Wil je een factuur voor je bedrijf? Zet in de aanmeldingsmail je bedrijfsgegevens en we zorgen ervoor.

CoachConfetti Café

Donderdag 21 september 2017
19.30 – 22.00 uur – Houten

Meld je aan!

Reserveer gelijk je plekje in het eerst volgende café!

© CoachConfetti 2012-2020