13de CoachConfetti Café

Chakra Dance

Workshop ChakradanceTM

Graag begroeten wij jou bij het dertiende CoachConfetti Café op dinsdag 17 januari 2017.

Voor deze keer een heel bijzondere workshop. Lichaamsgericht werken, waar deze workshop onder valt, is een krachtige en liefdevolle manier van het ont-dekken van jezelf!

Susanne vertelt het volgende over haar kennismakingsworkshop:

Dans door je Levensbronnen – Ontdek en ervaar je innerlijke krachten

Chakradance™ is een therapeutische dansvorm die lichaam en ziel met elkaar verbindt en in balans brengt. Het is een ontdekkingsreis door jouw zeven energiecentra (chakra’s), ook wel innerlijke Levensbronnen genoemd. Vrije bewegingen op een mix van speciaal daarvoor gecomponeerde, ritmische muziek brengen balans en kunnen je openen voor een dieper ervaren van het leven. Contact verliezen met ons lichaam is hetzelfde als spiritueel dakloos worden. Chakradance™ laat de energie weer stromen en ontsteekt de levenslust. Het is een holistisch proces dat je gevoelens van welzijn kan verhogen, zowel fysiek als mentaal.
chakradance

De techniek van Chakradance™ is eenvoudig: iedereen kan het, jong en oud. Je beweegt je met gesloten ogen en bij gedempt licht. Jij geeft vorm aan de dans en de dans op haar beurt vormt jou. Chakradance™ is de dans van jouw ziel.

Groepsverband
Chakradance™ wordt beoefend in groepsverband en in een veilige omgeving. Een Chakradance™ workshop bestaat uit begeleide meditatie, dans en een creatieve afsluiting met het tekenen van een persoonlijke mandala.

Dit alles gebeurt op speciaal gecomponeerde muziek, die telkens resoneert met je specifieke Levensbronnen. Bij Chakradance™ gaat het om wat jij voelt en ervaart, zonder oordeel. Je ervaringen, dans of creativiteit wordt op geen enkele wijze geanalyseerd. Het therapeutische aspect zit in de dans zélf; daar hebben we ons hoofd niet bij nodig.

Bij Chakradance™ gaat het om voelen en ervaren. Pure vrijheid dus. Spontaan bewegen door je zeven Levensbronnen is alsof je je door zeven verschillende innerlijke landschappen beweegt. Alle met hun eigen lessen, bedoelingen en verhalen. We ervaren onze instincten, vrijheid en sexualiteit, onze kracht, hoe we liefhebben, communiceren, onze intuïtie en onze spiritualiteit. Als je je overgeeft aan de muziek bij elke Levensbron, komt je lichaam spontaan in beweging. Het voelt alsof je wakker een droom binnenstapt.

Misschien zie je beelden vanachter je gesloten ogen, komen herinneringen naar boven of krijg je inzichten. Je kunt ook emotie of lichamelijke sensaties ervaren. Het is het zacht openvouwen, het ontwaken van wie je echt bent. Door Chakradance™ kun je genieten van de harmonie en de rust die diep van binnen ontstaat. Dans jouw dans en ervaar hoe je je kunt verbinden met de wereld in jezelf en de wereld om je heen.

Oorsprong
Chakradance™ is ontwikkeld door de Australische Natalie Southgate en zij introduceerde het in 1998 in Londen. Met Chakradance™ combineert Natalie haar ervaring en opleiding op het gebied van dans, psychologie en chakra-healing in een nieuw samenspel van oude wijsheden. Chakradance™ werd in 2004 omarmd door Deepak Chopra, die Natalie uitnodigde om sessies van elk vijftig deelnemers te doen in een grote balzaal tijdens zijn weekseminar ’Seduction of Spirit’ in Californië. Inmiddels ervaren duizenden anderen hoe Chakradance™ eventuele geblokkeerde energie ontrafelt en in balans brengt, en hoe het je dieper met je authentieke ik in contact brengt. Je kan een gevoel van gemak ervaren in een ongemakkelijke wereld. Chakradance™ is het ritme van je ziel en pure vrijheid!

susannedanielson

Deze avond wordt gegeven door Susanne Danielson.

Zij is levenscounselor, trainer, auteur en mede-oprichter van het LevensCollge. Samen met Yvette Visser is zij Founding Mother van de coachingsmethode de Levensbronnen®. Voor het bedrijfsleven ontwikkelden zij samen met hun partners de Organisatiebronnen®.
Ook is zij gelicenseerd Chakradance facilitator en gedurende 3 jaar was zij verantwoordelijk voor het opleiden van ruim 120 Chakradance facilitators in Europa, Afrika en Midden Oosten.
www.delevensbronnen.nl
www.bewusttotrust.nl
www.hetlevenscollege.nl

Praktische informatie:

Datum: dinsdag 17 januari 2017
We starten om 20.00 uur, inloop is vanaf 19.30 uur
Plaats: Locatie in Houten volgt binnenkort
Aanmelden: info@coachconfetti.nl
Investering: € 20,- (excl. btw, incl. workshopmateriaal, koffie en thee, drankje achteraf) Wil je een factuur? Zet in de aanmeldingsmail je bedrijfsgegevens en we zorgen ervoor.

CoachConfetti Café

Dinsdag 17 januari 2017
19.30 – 22.00 uur – Houten

Meld je aan!

Reserveer gelijk je plekje in het eerst volgende café!

© CoachConfetti 2012-2020