12de CoachConfetti Café

Geweldloze Communicatie

Kennismakingsworkshop met Geweldloze Communicatie

jijhebtgelijkikook-geweldlozecommunicatie1Graag begroeten wij jou bij het twaalfde CoachConfetti Café op dinsdag 29 november 2016.

Voor iedereen is het van belang goed te communiceren. Hoe doe je dat? Wat is er voor nodig? Marcella Iedema zal ons laten kennismaken met Geweldloze Communicatie.

Marcella vertelt het volgende over haar kennismakingsworkshop:

Vanuit openheid en verbinding communiceren: wie wil dat nou niet!

Wat is nou het probleem met Communicatie? We praten de hele dag, waarom begrijpen we elkaar vaak niet? Waarom hebben we ruzie? Zelfs met mensen waar we heel veel van houden! Hoe zou het zijn als we dit kunnen voorkomen of ombuigen?

gezin-geweldlozecommunicatie2Bewust en Geweldloos Communiceren laat je kennismaken met de reden waarom onze communicatie niet altijd loopt zoals we willenIn de workshop krijg je de gelegenheid te ervaren hoe je helderheid in je manier van communiceren brengt voor jezelf en met de mensen met wie je leeft en werkt.

Geweldloze Communicatie is een ‘taal’ die direct reflecteert wat er in ons leeft en wie we zijn, wat ons drijft en waar we naar verlangen, zonder beschuldigingen en met respect voor de ander. Het is een kapstok waarmee je jezelf en anderen meer leert kennen op een fundamenteel niveau.

Het model is praktisch toepasbaar in allerlei situaties en effectief bij conflicten, relaties, opvoeding, leren, bedrijfsvoering en zelfontplooiing.

Wil je:fotomarcellaiedema-geweldlozecommunicatie
– meer inzicht in jezelf ?
– beter contact met de mensen om je heen?
– meer openheid in je relaties?
– meer harmonie en verbondenheid ervaren?

Dan nodig ik je uit voor mijn introductie workshop op 29 november 2016.

Tot dan! Hartelijke groet, Marcella”

Hier kun je het artikel (deel 1 en deel 2) lezen dat Marcella schreef voor de CoachConfetti Courant van augustus en september 2016.

Praktische informatie:

Datum: dinsdag 29 november 2016
We starten om 20.00 uur, inloop is vanaf 19.30 uur
Plaats: Locatie in Houten volgt binnenkort
Aanmelden: info@coachconfetti.nl
Investering: € 20,- (excl. btw, incl. workshopmateriaal, koffie en thee, drankje achteraf) Wil je een factuur? Zet in de aanmeldingsmail je bedrijfsgegevens en we zorgen ervoor.

CoachConfetti Café

Dinsdag 29 november 2016
19.30 – 22.00 uur – Houten

Meld je aan!

Reserveer gelijk je plekje in het eerst volgende café!

© CoachConfetti 2012-2020