Confetti

confetti-CCCmaart2015

Geschreven door Astrid Koch-Farla, gastblogger.
Vanavond was ik te gast bij de workshop “Schrijven je kunt het”, georganiseerd door CoachConfetti. Ik was daarop attent gemaakt door Marjan, de creatieve geest achter CoachConfetti, tevens mijn buurvrouw maar ook vriendin! Natuurlijk had ik al mooie verhalen gehoord van Marjan over haar CoachConfetti en voorzichtig was ook al eens een poging gedaan mij over te halen om de organisatie eens te bezoeken.

Confetti, dat moet wel een vrolijke boel zijn en schrijven daar houd ik stiekem heel veel van. Ik verzamelde al mijn moed en ik besloot me, na een fijne lunch met Marjan en vergezeld van een glas witte wijn, in te schrijven. Tenslotte ben ik bijna coach en ik ben dol op confetti!

“Confetti zijn bonte papiersnippers waarmee men elkaar op feestjes bestrooid”.
Deze CoachConfetti’s waren een feest op zich en zeker niet versnipperd! Er was een prachtige verbondenheid waarneembaar in dit kleurrijke gezelschap. Hoe verschillend kunnen mensen zijn en toch zo verweven en in harmonie met elkaar? Coaches met allemaal een verschillende achtergrond en specialiteit. Lieve mensen die iets voor een ander willen betekenen met hart en ziel. Hun passie leven.

Deze schrijfworkshop heeft veel losgemaakt en in beweging gezet. De twee minuten schrijven zonder te stoppen leek moeilijker dan het was. Deze twee minuten waren zo voorbij. De inspiratiekaartjes werkten geweldig en zetten ons allemaal aan het werk. Mooi om te ervaren hoe een word web of mind map tot stand kwam. In no time stond er een kort verhaal op papier. Er ontstonden mooie gesprekken met boeiende, inspirerende mensen.

Ik had deze workshop niet willen missen en van mij mogen deze CoachConfetti’s nog vaak strooien; ik kom graag de slingers erbij ophangen. Langs deze weg wil ik dan ook graag Anke de Jong bedanken die de workshop “Schrijven je kunt het!” fantastisch verzorgd heeft. Ze heeft mij weer op het schrijverspad gezet. En Marjan Marinissen; dankjewel voor je uitnodiging!

Astrid Koch-Farla
Levensbronnen coach in opleiding

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *