TA-team van CoachConfetti van start!

acquistieteamCCCSpecialjanFB2015

Geschreven door Sander van der Meer, Talective.
Het AcquisitieTeam van CoachConfetti is nu zo’n 4 weken onderweg. Vier zelfstandig ondernemers hebben onder (bege)leiding van CoachConfetti-business-counselor Sander van der Meer enorm hard gewerkt om hun ‘verhaal’ zo sterk en pakkend mogelijk te maken. Alle deelnemers hebben een voortvarend begin gemaakt met de acties op hun eigen plan van aanpak. En de eerste omzet is geboekt!

Deelnemer MK:
“Ik had vóór het Acquisitieteam al veel gedaan, maar ik heb al die zaken nu in één consequente lijn weten te krijgen die simpelweg leidt tot omzet. Mijn presentatie werd pas echt overtuigend toen ik er mijn denkwerk van de maanden ervóór bij betrok. Sander heeft mij uitgedaagd om mijn netwerkpitch heel eenvoudig en begrijpelijk te maken. Ik scoorde er de volgende dag meteen een vervolgafspraak mee.”

Het CoachConfetti Acquisitieteam is bedoeld voor zelfstandig ondernemers die naast hun professionele activiteit ook acquisitie moeten doen terwijl ze niet goed weten hoe ze dit moeten aanpakken of in gang krijgen. Ze willen dat doen op hun eigen manier, binnen hun eigen stijl!

Sander van der Meer: “met een mix van coaching, training, intervisie en sportieve voortgangscontrole worden alle deelnemers als groep meegenomen in zakelijk en klantgericht denken. Want je bent dan wel zelfstandig, maar je bent niet alleen!”.

Wil je ook jezelf blijven, maar voldoende gezonde omzet halen voor je bedrijf? Neem dan contact op. Kijk in de agenda wanneer de nieuwe groep start.

Wees welkom!
Sander van der Meer
Talective
Culemborg

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *