Inspiratie Weekend

Samen eten tijdens Inspiratie Weekend 'Vind je weg'

Inspiratie weekend Vind jouw weg succesvol!

CoachConfetti Passie coach Ronald de Waal organiseerde in oktober een inspiratieweekend voor twintigers en dertigers die niet weten wat ze willen. ‘Vind je weg in een onzekere toekomst’. Het doel van het weekend was nieuwe mogelijkheden ontdekken, helderheid over je eigen toekomst creëren en in je kracht gaan staan.
Wegens groot succes wordt het weekend op 31 januari 2014 en 13 juni 2014 herhaald.

De deelnemers lieten zich verrassen met nieuwe inzichten en technieken, er werd ook gewandeld in de natuur en gretig gebruik gemaakt van de stilteruimte. Alle deelnemers namen zich voor om thuis vaker gebruik te maken van een stiltemoment.

‘De groep was fijn, vooral de openheid en de rust.’
– Laura Bijsterveld

‘Ik wil je bedanken voor het (h)eerlijke weekend. Heeft mij meer gegeven dan ik me van tevoren kon indenken/durfde te verwachten.’ – Niels

De nieuwe inzichten leidden bij allen tot concrete nieuwe stappen.
Een deelneemster van 25 jaar heeft zich opgegeven voor een nieuwe opleiding als gevolg van het weekend. Een ander gaat korter werken om zijn passie meer vorm te kunnen geven.
Bijzonder leuk waren ook de reacties van ouders en familie. De familie van Niels zei bijvoorbeeld: ‘Wat een ontspannen neef zag ik terug, kun je toveren Ronald?’ – Erna Medema

Het volgende weekend is op 31 januari 2014.
Informatie en aanmelden: http://www.terugnaarjepassie.nl/weekend/

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *