Centraal ZorgPortaal

CZP netwerkmiddag 130914


Netwerkmiddag van het Centraal ZorgPortaal

De CoachConfetti coaches Marie-José Meulenbelt en Thea Moen stonden samen met een stand van CoachConfetti op de netwerkbijeenkomst van CZP Centraal Zorg Portaal in Nieuwegein.

Centraal Zorg Portaal is een netwerkplatform voor professionele zorgverleners, met als uitgangspunt het verhogen van de inzetbaarheid van meerdere zorgdisciplines en het bevorderen van goede samenwerking.

Marie-José, zaterdag 14 september 2013:
Het was mijn eerste bijeenkomst maar ik voelde mij meteen thuis. Counsellors en therapeuten vanuit verschillende vakdisciplines ontmoeten elkaar en het was boeiend en inspirerend om andere mensen uit het vakgebied van de zorg beter te leren kennen.

Hoogtepunt van de middag was een externe spreker, Rudolph Huizinga, die vanuit zijn ervaring in het bedrijfsleven sales trainingen geeft. Onze ‘sales’ vaardigheden werden vertaald naar een verbinding tussen ons als zelfstandig ondernemers met een eigen praktijk en de reguliere zorg. Door met elkaar te brainstormen, te denken, te delen en elkaar te informeren ontstond er een helder marketingplan hoe wij ons als zorgaanbieders beter kunnen profileren.

Centraal ZorgPortaal zal in de toekomst steeds meer van zich laten horen!

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *