Ubuntu

Ubuntu Experience

CoachConfetti zal op 10 oktober a.s. aanwezig zijn op het Symposium Ubuntu Experience! in ’s-Hertogenbosch.
Wij kunnen ons werk alleen goed doen door het besef dat wij als mensen allen onlosmakelijk met elkaar verbonden zijn! Over Leven, Liefde en Leiderschap in een duurzame wereld….

Het is helder: we kunnen onze huidige maatschappelijke ontwikkelingen niet meer ‘afdoen’ als de zoveelste economische crisis. Want zelfs als de economie weer aantrekt, worstelen we wereldwijd nog steeds met dreigende voedseltekorten, watercrises, energievraagstukken en afvalproblemen…
Hoe kunnen we, binnen ons eenheidsbesef, verschillend samenzijn? wat kunnen we wereldwijd van elkaar leren? en hoe kan ik als mens een volstrekt eigen bijdrage leveren aan de wereld, waar ik tegelijkertijd deel van ben? zijn de meer duurzame en fundamentelere vraagstukken waar we voor staan.
Met het symposium Ubuntu Experience! bieden we jou als manager, directeur, teamleider, regeringsfunctionaris, buurtorganisator, kortom: als mens die een zinvolle bijdrage wil leveren aan de wereld waar je tegelijkertijd deel van bent, een uniek platform. Een ‘interactieve ontmoetingsplek’ die professionals uit het bedrijfsleven, de wetenschap, de kunst, de politiek, de overheid en sociale instellingen bijeen brengt en die met elkaar in dialoog gaan over een weg naar deelgeverschap: de weg van ‘geven in plaats van nemen’.

Immers: “You build a living by what you earn and… you build a life by what you give!”

Wil je met korting deelnemen? Schrijf je in voor onze nieuwsbrief, want speciaal voor onze nieuwsbrief-lezers mogen wij een korting aanbieden.

www.ubuntu-experience.nl
www.ubuntu-nl.nl

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *