Levenskunstbeurs

Stand CoachConfetti Levenskunstbeurs 2013

In het weekend van 31 augustus en 1 september jl. stond CoachConfetti op de Levenskunstbeurs op Landgoed Beukenrode in Doorn! Een mooie plek, midden in het groen met veel rust. Het was een knusse beurs waar veel aandacht was voor diepgang, persoonlijke ontwikkeling en het ontdekken van je passies. Een beurs waar CoachConfetti dan ook thuishoort! In onze stand kon je onze coaches ontmoeten. Sommige bezoekers hebben een speedcoachsessie gehad met één van onze coaches. In dit korte en diepgaande gesprek was er oprechte aandacht voor hun vraag en konden ze ervaren hoe het is om professioneel gecoacht te worden. In onze workshops kwamen bezoekers nog meer in actie en hebben ze onder andere een moodboard gemaakt om hun passies scherper te krijgen. En ook een passie brainstorm behoorde tot een gewilde workshop. Tot volgend jaar!

Ronald de Waal tijdens zijn mini-workshop Passie Brainstorm

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *