Happinez Festival

CoachConfetti op het Happinez Festival 2013 in stand 67, Fort Voordorp in Groenekan

CoachConfetti was helemaal op haar plaats op het Happinez festival van 6 tot 8 september. Misschien heb je ons bezig gezien? Het waren drie geweldige dagen, zo vonden wij in elk geval.
De sfeer was ontspannen en betrokken, de duizenden bezoekers wandelden in de zon van het vrolijk versierde terrein van Fort Voordorp en deden graag mee aan de verschillende workshops van CoachConfetti. Naast de workshops over passie, moodboard maken, helend tekenen en opstellingen hadden we ook deze keer weer twee tafels voor speedcoachsessies. Hier werden prachtige gesprekken gevoerd en Pantoum´s (Tibetaanse gedichten) gecreëerd door de bezoekers.

Op de Facebook pagina van CoachConfetti worden meer foto’s van de beurs geplaatst. Klik onderaan deze pagina op het Facebook icoontje en like ons!! Je blijft zo nog makkelijker op de hoogte van nieuwe berichten en foto’s.

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *