Moederdag

moederdag

Moederdag. Wat roept dat voor gevoelens op bij jou? De één krijgt er een warm gevoel bij, de ander vindt het een commercieel circus. Wat mij persoonlijk het meest is bijgebleven was het tegeltje waar mijn zoon ooit mee thuiskwam van het kinderdagverblijf, met een afdruk in lippenstift van zijn kus voor mama. Prachtig!

CoachConfetti wil graag een positieve bijdrage leveren aan een mooi cadeau voor moeder. Soms alleen voor moeder, soms voor moeder én zoon of dochter. Samen iets doen is vaak al een cadeau op zich!!

  • Speciale gezellige Moederdag workshop op zaterdag 18 mei, van 10 – 17 uur, Tekenen en schilderen vanuit je hart!, te Utrecht,  € 75,- (incl. koffie/thee, lunch en materiaal), door Marie-José Meulenbelt. (je hoeft niet te kunnen tekenen, iedereen kan het!)
  • Cadeaubon voor speciale Moederdag APK-spel (Aandacht, Plezier en Kwaliteiten) keukentafelsessie, evt. ook met z’n tweeën te doen, € 37,50 speciaal voor moederdag (incl. koffie/thee, vers appelgebak en zoete lekkernijen) (normaal € 49),te Raamsdonkveer, datum wordt later in overleg vastgelegd, door Jeroen van den Brink.
  • Cadeaubon voor wandelcoachsessie van 2 uur (incl. kennismaking van half uur vooraf), te Den Haag Kijkduin, € 50,- (incl. consumptie en btw), datum wordt later in overleg vastgelegd, door Thea Moen.
  • Cadeaubon voor persoonlijk passie profiel, tijdens high tea, workshop, van 2,5 uur, ontdek hoe je moeiteloos en vanuit je passie kunt leven, € 49,- speciaal voor moederdag (normaal € 79), te Amsterdam, datum wordt later in overleg vastgelegd, door Ronald de Waal.
  • Cadeaubon voor wandelcoachsessie, in de prachtige bossen en velden in het oosten van het land, datum wordt later in overleg vastgelegd, door Marga Petstra.
  • Nog een leuke tip voor moederdag: het boek Moe is moe van Irene Wing Easton.

Veel plezier voor jou en je moeder!!

Meer informatie: info@coachconfetti.nl of vul het contactformulier op de website in.

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *