CoachConfetti op de Lotusbeurs

fotoLotusBeurs2013

Wellicht hebben we elkaar ontmoet op zondag 17 maart op de Lotusbeurs (voorheen de Onkruidbeurs) in Houten. Voor ons weer een mooie gelegenheid om jou kennis te laten maken met CoachConfetti en met wat counselling en coaching voor je kan betekenen. We hadden weer twee speedcoachsessie hoekjes ingericht en daar werd door jullie veel gebruik van gemaakt. Even gratis proeven aan wat counselling/coaching is. Voor ons is het iedere keer weer een feestje op dergelijke evenementen jullie weer te ontmoeten en daadwerkelijk contact te maken en onze passie, ons vak te delen.

Veel bezoekers hebben zich ingeschreven voor de nieuwsbrief, de CoachConfetti Courant en dingen zo mee naar de boeken en coachkaartjes die we in de verloting hebben. Binnenkort zullen de prijswinnaars bericht krijgen via email. De uitslagen van de verloting zullen we in de nieuwsbrief van april publiceren.

Het volgende evenement waar je ons kunt ontmoeten is de Levenskunstbeurs in Doorn, op 31 augustus en 1 september 2013. En natuurlijk kun je ons altijd persoonlijk benaderen voor een kennismakingsgesprek!

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *